Saxum 2003

Mentett eredmények

Ha egy felhasználó fizet egy eredmény megtekintéséért, az eredmény mentésre kerül. (A Típusok menüpontban lehet beállítani, hogy az adott numerológiai értékeléshez tartozó eredmények ingyenesek vagy fizetni kell értük.) A felhasználók saját elmentett eredményeiket a későbbiekben megtekinthetik. Ehhez egy külön menüpontott kell létrehozni: típusa Saxum Numerology » Mentett eredmények.

Bejelentkezett felhasználók csak a saját elmentett eredményeiket látják táblázatos formában: a kifizetett értékelés nevét a mentés időpontjával együtt. A táblázat soraira kattintva jelenik meg ugyanaz az eredmény képernyő, amelyet a fizetés alkalmával látott a felhasználó. A táblázat az oszlopai szerint sorbarendezhető, illetve szűrhető az értékelés nevére és a mentés időpontjára.

Ha nincs bejelentkezve a látogató, akkor a mentéskor kapott azonosító segítségével tudja megnézni az eredményt.

Adminisztrátorok a back-end felületen az összes felhasználó eredményeit látják szintén a Saxum Numerology » Mentett eredmények menüpontban. Itt lehetőség van a felhasználó nevére szűrni illetve az eredményeket törölni.

Adomány

Ha hasznosnak találod a bővítményeinket, támogasd a fejlesztést, és adományozz egy kisebb összeget! Köszönjük.unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview