Saxum 2003

Típusok

A Típusok menüpontban különböző asztrológiai rendszerek induló oldalát lehet paraméterezni. Az itt beállítottak határozzák meg, hogy a weboldal asztrológiai menüpontjában mivel találja szembe magát a látogató.

Név: az oldal címe.

Leírás: az oldalon megjelenő bevezető szöveg, a rendszer leírása.

Jegyek típusa:

  • éven belüli akkor, ha minden évben ugyanarra az időszakra esik a jegy. (Pl. nyugati asztrológia.) Ekkor csak hónapot és napot kell megadni a jegyekhez tartozó dátumintervallumoknál.
  • éven átnyúló, ha több évet érint a jegy, vagy éven belül változik a jegy időszaka. (Pl. kínai asztrológia.) Ekkor évet is kell megadni a jegyekhez tartozó dátumintervallumnál.

Jegyek: az asztrológiai rendszerhez tartozó jegyek. Rájuk kattintva vagy külön menüpontban paraméterezhetőek.

Beállítható, hogy az értékelés ingyen megtekinthető legyen bárki számára, vagy csak fizetés ellenében jelenjen meg. A fizetés típusa alapértelmezetten ingyenes, megfelelő beépülő-modul telepítésével a lista bővíthető. Ha valamelyik beépülő-modul van beállítva, akkor megjelennek a fizetés beállításai: ár, devizanem, adómérték, fizetés utáni művelet, és hogy milyen adatokat kell megadnia a felhasználónak a fizetés előtt.

Adomány

Ha hasznosnak találod a bővítményeinket, támogasd a fejlesztést, és adományozz egy kisebb összeget! Köszönjük.unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview