Saxum 2003

Főbb funkciók

A Saxum Picker egy ingyenes komponens Joomla tartalomkezelő-rendszerhez. Ha egy halmaz elemeiből való választást akarsz felkínálni a honlapod látogatóinak, majd a választásuk eredményét megmutatni nekik, erre van szükséged!

A komponens elsősorban kártyalapokból való húzás modellezésre készült (pl. kártyajóslás), de kiválóan alkalmas egyéb halmazok kezelésére is: például "itt a piros, hol a piros" játék, színes golyók közül történő húzás, stb.

A halmazok elemeihez szabadon választott képeket lehet feltölteni, leírást megadni. Amíg a látogató választ az elemek közül, azok természetesen rejtve vannak, le vannak takarva; az ehhez tartozó kép szintén feltölthető. Beállítható, hogy az elemek közül hányat kell húznia a látogatónak. Meghatározható, hogy kiválasztott elemeket egyesével, vagy együtt értékelje a program, illetve hogy értékeléskor számít-e az elemek kiválasztásának sorrendje vagy sem. Az értékelés szövegét szintén szabadon lehet szerkeszteni.

A felhasználók a kapott eredményt elmenthetik, elküldhetik egy megadott email-címre, megoszthatják Facebookon vagy Google+-on. Az elmentett értékeléseket, eredményeket külön menüpontban lehet megnézni: minden felhasználó csak a saját eredményeit láthatja. Az adminisztrátori felületen minden elmentett eredmény látható.

Beépülő-modulok használatával lehetőség van arra, hogy a kapott eredményeket csak fizetés ellenében láthassa a látogató.

Adomány

Ha hasznosnak találod a bővítményeinket, támogasd a fejlesztést, és adományozz egy kisebb összeget! Köszönjük.unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview