Saxum 2003

Elmentett eredmények

A felhasználók saját elmentett eredményeiket a későbbiekben megtekinthetik. Ehhez egy külön menüpontott kell létrehozni: típusa Saxum Picker » Mentett eredmények.

Bejelentkezett felhasználók csak a saját elmentett eredményeiket látják táblázatos formában: a játszott játékot a mentés időpontjával együtt. A táblázat soraira kattintva jelenik meg ugyanaz az eredmény képernyő, amelyet a mentéskor látott a felhasználó. A táblázat az oszlopai szerint sorbarendezhető, illetve szűrhető a játék típusára és a mentés időpontjára.

Ha nincs bejelentkezve a látogató, akkor a mentéskor kapott azonosító segítségével tudja megnézni az eredményt.

Adminisztrátorok a back-end felületen az összes felhasználó eredményeit látják szintén a Saxum Picker » Mentett eredmények menüpontban. Itt lehetőség van a felhasználó nevére szűrni illetve az eredményeket törölni.

Azok az eredmények, amelyek fizetős típusból lettek generálva, felhasználói beavatkozás nélkül mentésre kerülnek a fizetési információkkal együtt. Az adminisztrátori menüpontban ezek szintén megtekinthetők.

Adomány

Ha hasznosnak találod a bővítményeinket, támogasd a fejlesztést, és adományozz egy kisebb összeget! Köszönjük.unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview